Amerikaanse politie deelt bodycambeelden van vermiste Gabby

Amerika is op dit moment in de ban van de verdwijning van influencer Gabby Petito. Ze was samen met haar verloofde, Brian Laundrie, met hun omgebouwde busje op reis door de VS, maar recent kwam Laundrie terug thuis, zonder Gabby.

Advertenties

Brian is extra verdacht omdat het koppel op 12 augustus nog in een ruzie verzeild raakte in Utah. Daarbij belde een getuige de 911 omdat hij zag hoe Gabby Brian sloeg. Bijna werd Gabby daarbij aangeklaagd voor huiselijk geweld. Beelden van het gesprek tussen de agenten en het tweetal zijn vrijgegeven.

De 22-jarige Gabrielle ‘Gabby’ Petito en haar 23-jarige vriend Brian Laundrie gingen in juli samen op vakantie om hun verloving te vieren. Het stel vertrok in een witte Ford Transit en reed kriskras door de Amerikaanse staat Wyoming. Ze maakten talloze video’s van de ongerepte natuur en filmden ook zichzelf terwijl ze lachten, zoenden en renden over stranden en door bossen. Eén van de filmpjes is op YouTube meer dan 1,2 miljoen keer bekeken.

Advertenties

Het was de bedoeling dat het stel vier maanden zou rondtrekken om nationale parken te bezoeken en in de wilde natuur te kamperen. In de weken vóór de verdwijning was er echter een flinke ruzie, waarbij er heen en weer geweld gebruikt zou zijn. Toegesnelde agenten troffen Gabrielle toen huilend aan. De tussenkomst werd gefilmd met een bodycam, waardoor ook de buitenwereld nu kan zien hoezeer de jongedame overstuur was. In het gesprek gaf ze onder meer aan met mentale problemen te kampen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: