Grote zorgen om vermiste Bo Rensink

De 22-jarige Bo verdween in de nacht van donderdag op vrijdag vlak na middernacht en sindsdien hebben familie en vrienden niets meer van haar vernomen.

Op Facebook wordt momenteel groot alarm geslagen vanwege de vermissing van de 22-jarige Bo Rensink. De vrouw komt uit Winterswijk in de Achterhoek. Vrienden en familie maken zich grote zorgen. Op social media worden verschillende opsporingsberichten gedeeld.

Advertenties

Ook de ouders van de vrouw doen een oproep op de lokale Facebookpagina voor inwoners van de Achterhoek. “Wij houden veel van jou. Maak je geen zorgen. Papa en mama zijn op de hoogte. Wij gaan het samen oplossen”, schrijven ze onder andere. Het bericht wordt massaal gedeeld.

Tips over deze vermissing zijn welkom bij de politie in Gelderland, via 0900-8844. Bo staat overigens nòg níet officieel als vermist aangemeld op de website van de Landelijke Eenheid.

Lees ook: Waarom staat Bo Rensink nog steeds niet op politie.nl?
Lees ook: Hier is Bo Rensink voor het laatst gezien!

Advertenties

4 gedachten over “Grote zorgen om vermiste Bo Rensink

Voeg uw reactie toe

 1. Ik snap dat niet ik weet zeker dat het niks is voor bo om zolang niks te laten horen wat moet er gebeuren zodat de politie niet de zelfde fout maakt

  Like

  1. Ik zag de vermissing voorbij komen op Facebook. Wat een nachtmerrie moet dat voor haar ouders zijn. Als ouder moet dit loodzwaar zijn.
   Geloof niet dat het vrijwillig is dat Bo er tussen uitknijpt. Ieder kind met een normale verstandhouding zou zoiets hun ouders niet aandoen.
   Waarom schaalt de politie niet groot op?
   Sterkte voor familie en vrienden toegewenst.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: