Interactieve video: de dood van Wies Hensen uit Budel

We gaan naar 1989. Het jaar waarin Wies uit Budel om het leven werd gebracht. In deze interactieve video kun je diverse keuzes maken om onder andere meer te weten te komen over Wies, de kermis waar ze voor het laatst werd gezien, de plaats waar ze werd gevonden en de aangetroffen sporen.

Advertenties

In totaal 18 video’s, die je via de verschillende keuzemenu’s kunt bekijken. Klik hieronder om de video te bekijken en help mee in het vinden van een oplossing in deze mysterieuze zaak. Heb je een tip voor de politie of een suggestie voor de rechercheurs van het coldcaseteam? Neem contact op met 0800-6070.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: