Compositietekening van steker minderjarig meisje in Delft

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar een steekincident op 29 juli 2021 in Park Buitenhof in Delft, heeft een compositietekening laten optekenen van de dader. De nog onbekende man stak vorige week een minderjarig meisje neer.

Advertenties

Opmerkelijk genoeg zijn er geen videobeelden van de man, terwijl op elke hoek van de straat tegenwoordig een camera hangt. Er heeft zich kennelijk niemand gemeld met bruikbaar materiaal. Het publiek moet het vooralsnog doen met deze tekening. Desalniettemin is het belangrijk dat deze man zo snel mogelijk van straat wordt geplukt. Bel daarom tips door naar 0900-8844.

Het gaat om een blanke man van ongeveer 19 jaar oud. Hij is rond de 1.80 meter lang en heeft kort, gemillimeterd blond haar. Hij droeg die middag een wit shirt en een lichtkleurige spijkerbroek, zo meldt de politie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: