Natuurtekenaar Rudi uit Drenthe spoorloos verdwenen

De 82-jarige Rudi Seidel uit Loon (dorpje met 275 inwoners, ten noordoosten van de stad Assen) wordt vermist. De politie in Drenthe heeft groot alarm geslagen. De natuurtekenaar lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Een zoekactie is gestart, maar dit heeft nog niets opgeleverd.

Advertenties

Er zijn een signalement en een foto van de man verspreid. Hij vertrok rond 10.00 uur van huis in Loon. De man heeft grijs of wit haar en blauwe ogen en draagt een donkergroene broek met zakken aan de zijkant, een donkerblauw windjack met capuchon en een grijze polo. Hij rijdt mogelijk op een rode damesfiets met fietstassen en een bagagedrager voor en achter. Mogelijk was hij vandaag met zijn schetsboek in de natuur om te tekenen, aldus de politie.

Deze vermissing is niet meer actueel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: