Actie “Breng Tanja thuis” is tijdelijk stilgelegd: doneren en tippen blijft nadrukkelijk mogelijk

Maandag was Peter R. de Vries nog bij studentenvereniging Circumflex uit Maastricht om te praten over de zaak Tanja Groen. Foto: Twitter @PeterRdeV

“De Actie “Breng Tanja thuis” is tijdelijk stilgelegd vanwege de aanslag op onze voorzitter Peter R. de Vries”, dat laat het bestuur van Stichting De Gouden Tip weten.

Peter R. de Vries kondigde zeer recentelijk aan de vermissing van Tanja Groen op te willen lossen door een miljoen euro op te halen door middel van een crowdfunding. Stichting De Gouden Tip wil alles op alles zetten om de spoorloze verdwijning van Tanja Groen (18) in de zomer van 1993 in Maastricht op te lossen.

Afgelopen maandag sprak hij nog met het nieuwe bestuur van de studentenvereniging waar Tanja destijds lid van was. “Ontzettend fijne en goede bespreking gehad met het bestuur van studentenvereniging Circumflex uit Maastricht over de moord op Tanja Groen. Goede, concrete plannen ontwikkeld, waarover binnenkort meer. Dit doet de ouders van Tanja goed!”, zo schreef hij op Twitter.

Neergeschoten
De 64-jarige verslaggever werd dinsdagavond in het centrum van Amsterdam neergeschoten. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. “Gisteren is onze grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden. Wij als familie omringen Peter met liefde en hoop in deze moeilijke fase. Veel is nog onzeker, maar wat vaststaat is dat alle steunbetuigingen uit het hele land nu enorm veel steun bieden. De familie”, schrijft zijn zoon Royce vandaag op Twitter.

Doneren
De actie “Breng Tanja thuis” is dan wel tijdelijk stilgelegd, maar doneren en tippen blijft nadrukkelijk mogelijk. Zo laat men weten. Laten we hopen dat als Peter R. weer wakker wordt, hij kan zien dat het streefbedrag is opgehaald. Doneren kan op: stichtingdegoudentip.nl/nl/doneren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: