Ruim honderd graven vernield in ‘s-Gravenzande

Foto: Politie Eenheid Den Haag / Westland

In de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 juli zijn op een begraafplaats aan de Naaldwijkseweg in ‘s-Gravenzande tussen de 100 en 150 graven vernield. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 01.30 uur kreeg de politie een melding van glasgerinkel op de begraafplaats. Toen agenten kort daarna gingen kijken, werden er geen personen aangetroffen. Toen de politie om 08.00 uur weer polshoogte ging nemen werd pas duidelijk dat er tussen de 100 en 150 graven waren vernield. Er is direct een onderzoek gestart. De begraafplaats heeft aangifte gedaan. 

Melding maken

Bent u slachtoffer van deze vernielingen? Benadeelden kunnen contact opnemen met het klant contact centrum van de gemeente Westland. Zij verzamelen alle meldingen en deze worden doorgegeven aan de politie. Zij zijn te bereiken op het nummer 140174.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen van deze vernielingen of buurtbewoners die camerabeelden hebben die bruikbaar kunnen zijn voor het onderzoek. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook, u belt dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2 gedachten over “Ruim honderd graven vernield in ‘s-Gravenzande

Voeg uw reactie toe

  1. Op naar ‘s-Gravenzande en de boel in ere herstellen. Zo snel mogelijk en goed mogelijk weer mooi maken.

    Natuurlijk hoop ik dat de daders gepakt worden en een welverdiende straf krijgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: