Munckhof helpt AMBER Alert in de zoektocht naar vermiste kinderen

Vanaf vandaag zullen alle nieuwe AMBER Alerts en Vermist Kind Alerts te zien zijn op de boordcomputers van maar liefst 1400 taxivoertuigen door heel Nederland. Dankzij de samenwerking van Munckhof met AMBER Alert worden bij urgente kindervermissingszaken alle medewerkers geïnformeerd.

Advertenties

Een belangrijke rol is weggelegd voor de chauffeurs die zich op de weg bevinden. Door de inzet van de Boordcomputer Taxi (BCT) krijgen alle chauffeurs de vermissingszaken direct mee en kunnen zo de ogen en oren openhouden. Munckhof vervoert zo’n 30.000 mensen per dag, ook naar luchthavens, die vaak het beginpunt zijn voor internationale kinderontvoeringen.

Advertenties

“De keuze om partner te worden van AMBER Alert was voor ons snel gemaakt. Met relatief weinig moeite zijn wij in staat veel mensen te informeren en alert te maken op een vermissingszaak. Het voelt voor ons dan ook als vanzelfsprekend om deze maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren”, aldus Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof.

“We zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om vermissingsberichten zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen, zegt Frank Hoen, mede-oprichter van AMBER Alert. “Door deze unieke samenwerking met Munckhof kunnen we mensen die dagelijks onderweg zijn en zo heel veel van hun omgeving meekrijgen direct bereiken. Op deze manier hopen we vermiste kinderen nog sneller thuis te brengen.”

Advertenties

Over Munckhof
Met ruim 90 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.

Advertenties

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren en dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis en coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof!
Munckhof in feiten en cijfers.

Munckhof:
• vervoert ruim 30.000 mensen per dag;
• heeft 2000 medewerkers;
• heeft 23 vestigingen in Nederland;
• maakt gebruik van 1400 eigen voertuigen;
• huurt dagelijks 1500 voertuigen in en coördineert dit vervoer volledig;
• verwerkt 2.500 telefoongesprekken per dag.

Advertenties

Kijk op www.munckhof.nl voor meer informatie.

Foto door Ba Phi op Pexels.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: