Vrouw aangehouden in onderzoek naar vermissing Ichelle

Dinsdag is in een woning in Aardenburg een vrouw aangehouden in verband met de vermissing van Ichelle van de Velde uit Oostburg. Verder wordt vandaag onderzoek gedaan in de woning van de gearresteerde vrouw en haar winkel aan de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg. In Oostburg zal ook een buurtonderzoek plaatsvinden. De politie zoekt nog steeds mensen die Ichelle op dinsdag 15 december jl. hebben gezien of gesproken.

Advertenties

Sinds enkele weken werkt een team grootschalige opsporing aan de vermissing van Ichelle van de Velde uit Oostburg. Ichelle en de vrouw met haar man waren bekenden van elkaar. De politie onderzoekt of de vrouw (44) betrokken is bij de vermissing en houdt nog steeds rekening met diverse scenario’s.

Advertenties

Eerdere zoekingen in Oostburg
Op maandag 18 januari jl. heeft de politie met eigen forensische specialisten en van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) uitgebreid onderzoek gedaan in de woning van de vermiste vrouw aan de Vaartstraat en haar naaiatelier aan de Burgemeester Erasmusstraat. Op donderdagochtend 28 januari heeft het rechercheteam nogmaals in beide panden onderzoek gedaan. Het rechercheteam heeft hierbij geen aanwijzingen van een misdrijf gevonden.

Doorzoekingen
Het onderzoek richt zich de komende tijd op het onderzoeken van mogelijke plaatsen delict en het uitsluiten hiervan. In beide panden (woning en winkel) wordt met diverse specialisten van de politie gezocht. De doorzoekingen kunnen de hele dag duren.

Advertenties

Hebt u Ichelle op dinsdag 15 december nog gezien of gesproken?
De politie kreeg tot nu toe ruim vijftig tips over de verdwijning van Ichelle en is vooral op zoek naar mensen, die Ichelle op dinsdag 15 december nog hebben gezien of gesproken. Hebt u nog informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: