Online activiteiten op Wereldkankerdag

Op donderdag 4 februari 2021 is het Wereldkankerdag. Ieder jaar wordt op deze dag wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt. Dit jaar is er bijzondere aandacht voor kanker in coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat we oog blijven houden voor de impact van kanker.

Ben jij ziek (geweest), heeft iemand in je omgeving kanker of heb je er een dierbare aan verloren? Weet dan dat de vrijwilligers van Inloophuis Haaglanden voor je klaar staan om naar je te luisteren. Ook tijdens deze lockdown zijn we bereikbaar via (beeld)bellen (0703080654) en mail info@inloophuishaaglanden.nl  Schroom niet en maak er gebruik van.

Programma
Op 4 februari bieden we online gratis activiteiten aan om vrijblijvend kennis te maken met ons Inloophuis in Den Haag:

10.00-10.30 uur: Interactief webinar ‘Spanning rondom kanker in coronatijd’ door klinisch psycholoog en psychotherapeut Marike Lub. De coronadrukte in de zorg kan gevolgen hebben voor de voortgang van je behandeling. En als de behandeling wel doorgaat, kan je ook zorgen hebben. Wat zijn de vooruitzichten? Wat betekenen de bijwerkingen voor mij? Wat als het terug komt?

10.30-11.30 uur: Actieve creatieve workshop door kunstenaar Simone van den Heuvel. Creatief bezig zijn helpt ook om spanning te verminderen. Simone gaat jou thuis begeleiden tijdens een paar interessante opdrachten. Wie weet word je geïnspireerd om in je eigen tijd verder creatief aan de slag te gaan.

14.00-15.00 uur: Online tips voor make up en huidverzorging. Door chemotherapie kun je klachten aan de huid krijgen. Hoe verzorg je je huid het best en hoe kun je je mooi opmaken? Geef jezelf een vleugje zelfvertrouwen cadeau en volg onze beautytips.

Als je nog niet bekend met Inloophuis Haaglanden bent, dan kun je een online rondleiding krijgen en een kennismakingsgesprek via (beeld)bellen. We sluiten de dag om 15.00 uur af met een online bingo waarvoor we een kleine bijdrage vragen.

Deelname
Meld je vandaag nog aan voor een van onze online activiteiten. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@inloophuishaaglanden.nl of te bellen met 070 3080654.

Foto door Anna Tarazevich op Pexels.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: