Presentator gezocht voor een nieuw Youtube-kanaal

De zoektocht naar een 50-plusser met het charisma van Gerard Joling, die zo goed kan luisteren als Hanneke Groenteman en net zo goed kan interviewen als Jeroen Pauw is gestart. Er wordt gezocht naar een 50-plusser die zich met de nodige coaching wil ontpoppen tot het nieuwe presentatie- en interview talent voor het grootste 50+ platform van Nederland.

Advertenties

Op televisie zijn de 50+’ presentatoren bijna allemaal mensen die al heel lang in het vak zitten. En op Youtube zie je helemaal geen Nederlandse 50-plussers die het gezicht zijn van een Youtube-serie. Klup, het grootste 50+ platform van Nederland wil daar verandering in brengen. Er zijn ongetwijfeld mensen die een carrière als presentator geambieerd hebben of vaak als ze tv-kijken denken: dat kan ik beter of lijkt mij ook hartstikke leuk! De kans om zich op latere leeftijd aan zo’n presentator-carrière te wagen bestaat nu niet en daar moet verandering in komen vindt Klup.

Klup start binnenkort een nieuw Youtube-kanaal met Youtube-series die dicht op de belevingswereld van de doelgroep zitten. Daar heeft Klup nieuwe energieke gezichten voor nodig.

Het profiel
Er wordt gezocht naar een sociaal persoon (m/v) die niet bang is om op mensen af te stappen, humor heeft en nieuwsgierig is. Hij of zij gaat de straat op om leuke humoristische reportages te maken. Elke week zal er dan een video verschijnen met het nieuwe talent in de hoofdrol. Ervaring is niet nodig, want het nieuwe talent zal gecoacht worden door deskundigen. Geïnteresseerden in de functie kunnen tot 1 maart solliciteren via klup.recruitee.com/o/senior-presentator-en-interviewer

Advertenties

Over Klup
Klup verbindt sinds 2016 dagelijks duizenden 50-plussers (kluppers) in Nederland die op zoek zijn naar een sociaal en actief netwerk. Via de Klup-app kun je mensen online ontmoetingen om offline mee af te spreken. Normaal gesproken gaan mensen met elkaar op vakantie, wordt er geborreld of uit vliegtuigen gesprongen, nu vinden er veel activiteiten online plaats zoals de singalong met Karin Bloemen, quizzen en borrels. Klup is er voor iedereen, maar speciaal voor mensen die na een levens veranderende situatie zoals een scheiding, sterfgeval of verhuizing graag een nieuw sociaal netwerk opbouwen. De oprichters van Klup, Michelle Wolters en Michiel van den Berg, zagen bij hun ouders hoe lastig dit kan zijn en willen met het platform eenzaamheid onder de doelgroep aanzienlijk verminderen. Met succes: via de app hebben al ruim 130 duizend 50-plussers gelijkgestemden gevonden. Niet om te daten, maar om samen leuke dingen ondernemen. Meer info op www.kluppen.nl.

Foto door Anete Lusina op Pexels.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: