Familie vermiste Ichelle van de Velde is de wanhoop nabij

“28 dagen, vier weken geleden dat ik je stem voor het laatst hoorde, daarna werd het stil, voor iedereen die van je houdt: we geven de moed niet op lieve schat”, zo schreef een familielid van de vermiste 29-jarige Ichelle van de Velde uit Oostburg enkele dagen geleden op Facebook.

Advertenties

Sinds 16 december 2020 is de Zeeuwse helemaal van de aardbodem verdwenen. Ze verdween van de radar na een bezoekje aan haar oma. De twee dagen erna is er nog een kort telefoongesprek geweest en zijn enkele appjes en sms’jes gewisseld, waarna alles is stilgevallen. De politie is sindsdien op zoek naar aanknopingspunten in verband met haar verdwijning.

Oostburg is een stadje met slechts 4.625 inwoners in de gemeente Sluis, in de Nederlandse provincie Zeeland.

Ichelle is een heel vrolijke, opgewekte en creatieve jonge vrouw, zo bevestigen mensen in haar omgeving. Met de opening van haar eigen atelier Pins & Needles in Oostburg, kwam in maart 2018 haar droom uit.

Advertenties
Atelier Pins & Needles in Oostburg was Ichelle haar lust en leven, en bovenal haar grote ondernemersdroom.

Wat is er toch voorgevallen? Hoe was haar gemoedstoestand toen ze op bezoek was bij haar oma, wat vertelde ze in het korte telefoongesprek en wat was de inhoud van de sms’jes? En was ze bijvoorbeeld in het bezit van een fiets of een auto? Vragen waar de recherche ongetwijfeld al een antwoord op heeft, maar het publiek nog niet.

Advertenties

Volgens broer Jeffrey was er sowieso geen aanleiding om aan te nemen dat ze wilde verdwijnen, zo vertelde hij aan de regionale krant BN de Stem. “Het probleem is daardoor ook dat we niet goed weten waar we moeten zoeken. We kunnen zó weinig doen, het is zoeken naar een speld in een hooiberg. Daarom hebben we de hulp ingeroepen van de media en overal oproepen geplaatst.”

Advertenties

Is de vrouw het slachtoffer geworden van een misdrijf, een noodlottig ongeval of heeft ze zelf bewust de hand gehad in haar verdwijning. Dat laatste lijkt geen reëel scenario. Een zoekactie van verschillende reddingsteam bij het Groote Gat bij Oostburg heeft niets opgeleverd. Naar verluidt kwam Ichelle daar wel eens.

Advertenties
Advertenties

Ichelle heeft lang krullend donkerblond haar, bruin/groene ogen en is 1.83 meter groot. De vrouw draagt mogelijk een donkergroene parkajas en een rugzak. De familie vraagt iedereen tips over de verdwijning van Ichelle van de Velde te melden op tips.ichellevandevelde@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: