[Update] Meisje (14) vermist in Ypenburg: “Ik heb geen oog dichtgedaan vannacht”

Het meisje wordt vermist in de Haagse woonwijk Ypenburg. (foto: archief Dossier Mastenbroek)

Update 16-1-2021 15.44 uur
Het meisje is inmiddels terecht. Dank u voor het meehelpen.

Vrijdagavond 15 januari 2021 meldde de politie van de Haagse wijk Ypenburg-Leidschenveen dat er vanaf de Visdijk een meisje wordt vermist. Een foto van de puber is nog niet vrijgegeven, maar dat lijkt een kwestie van tijd. De vermissing is namelijk zeer urgent, zo meldt een politieagent op social media.

Advertenties

Buurtbewoners zijn geschrokken en ongerust: “Ik heb geen oog dichtgedaan vannacht”, schrijft een wijkbewoner op social media. Eventuele achtergronden van de vermissing zijn nog niet bekend gemaakt, maar tijdens een zoektocht in de wijk, deelden wijkgenoten meer informatie met elkaar. “Ik ben net thuis van het meezoeken en meer te weten gekomen wat er precies is gebeurd! Hoop dat ze zo snel mogelijk gevonden wordt”, schrijft een buurtgenoot op Facebook.

Wat weten we tot nu toe?
De politie heeft op vrijdagavond 15 januari 2021 om 21.51 uur alarm geslagen en op Twitter en Facebook een opsporingsbericht geplaatst. De vermissing is urgent, zo stellen de lokale autoriteiten. Daarna is een aantal betrokkenen gaan zoeken naar het meisje. Helaas zonder resultaat. Ook Burgernet is ingezet. Veel mensen hebben dit SMS-berichtje van de politie ontvangen, zo laat men weten op social media.

Advertenties
Vrijdagavond werd meteen een Burgernet alarm verzonden naar wijkbewoners.
Beluister hier het bericht van de 112-meldkamer dat werd gestuurd via Burgernet.
Advertenties
Op Facebook wordt het bericht massaal gedeeld.
Ook op Twitter heeft de lokale politie alarm geslagen.
Advertenties

Disney trui en rode jas
Er is een belangrijk element in haar signalement. Het meisje draagt namelijk een grijs-witte Disney trui. Ook draagt ze een opvallende rode jas. Het licht getinte meisje heeft een lichtblauwe spijkerbroek aan en schoenen van het merk Nike.

Het meisje is verdwenen vanaf de Visdijk in Ypenburg.

“Ziet u haar lopen of weet u waar zij mogelijk verblijft dan wordt u vriendelijk verzocht om 112 te bellen”, aldus de politie in een opsporingsbericht op Facebook. Het bericht is al bijna 3000 keer gedeeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: