Politie tast in het duister over vermissing Ichelle van de Velde

De 29-jarige Ichelle van de Velde uit Oostburg lijkt sinds 16 december jl. van de aardbodem verdwenen. De politie is sindsdien op zoek naar aanknopingspunten in verband met haar verdwijning.

Advertenties

Op woensdag 16 december werd de vermissing van Ichelle bij de politie gemeld. Sindsdien staan familie en politie voor een raadsel. De politie heeft regelmatig contact met de familie. Op 23 december is de vrouw officieel gesignaleerd, zodat nationale en internationale politie-instanties kennis hebben van haar vermissing. Om bekendheid te vergroten van de vermissing heeft de politie vandaag een oproep met een foto en haar signalement op de website gepubliceerd. Ook via (social) media zal de politie de vermissing melden. Via deze wegen worden veel mensen bereikt en komen vaak veel tips binnen.

Advertenties

Barcelona
Maandag 4 januari kreeg de Zeeuwse recherche een bericht namens de Spaanse politie dat Ichelle vermoedelijk op 2 januari bij een illegaal feest in Barcelona was gearresteerd. Een van de organisatoren bleek een 29-jarige Nederlandse vrouw. Tot en met dinsdagmiddag werd naar bevestiging en zekerheid van dit bericht gezocht, toen uiteindelijk bleek dat deze vrouw helaas niet Ichelle was. De familie werd van deze ontwikkelingen op de hoogte gehouden.

Advertenties

Heeft u informatie over Ichelle van de Velde?
Bel dan met de politie via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: