CompaNanny kinderopvang opent nieuwe locatie in Den Haag

In maart 2021 opent CompaNanny een nieuwe kinderopvanglocatie aan de Burgemeester van Karnebeeklaan 15 in de Archipelbuurt in Den Haag. Een monumentaal dubbel herenhuis wordt op dit moment omgetoverd tot een lichte, ruime en rustige vestiging waar kinderen zich vertrouwd en veilig voelen. Robin Top, Vestigingsmanager van deze nieuwe vestiging genaamd CompaNanny Archipel kijkt ernaar uit om de deuren te openen.

Advertenties

Bij kinderopvangorganisatie CompaNanny staat de ontwikkeling van kinderen centraal. ‘We hanteren een pedagogische aanpak waarbij we kinderen individueel benaderen. We kijken naar de persoonlijke behoefte van ieder kind en stimuleren op basis hiervan de ontwikkeling’ vertelt Robin. ‘We werken met toegewijde, vakkundige pedagogische medewerkers (Nannies). Zo krijgt ieder kind de passende ondersteuning die het verdient.’

Advertenties

Een huiselijke sfeer
Op dit moment is de verbouwing nog in volle gang. Geheel in lijn met de sfeer die op alle vestigingen wordt nagestreefd, wordt ook in dit pand een rustige en huiselijke gecreëerd. ‘Het Kinderdagverblijf moet een veilige plek zijn om op te groeien. Een plek die voelt als een tweede thuis’, vertelt Robin. Het is een Kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In het pand is ruimte voor vier babygroepen en drie peutergroepen. ‘We vinden het belangrijk dat kinderen veel buiten zijn. Daarom wordt aan de achterzijde van het pand een avontuurlijke tuin aangelegd, met een afgescheiden, rustige babytuin.’

Advertenties

Meer dan kinderopvang alleen
Bij CompaNanny krijgen kinderen veel ruimte voor eigen spel, het ontdekken van talenten, hun rol in de omgang met anderen en het onderzoeken van de wereld om hen heen. ‘Daarnaast bieden we extra services voor ouders. We hebben ruime openingstijden (7.30-20.00 uur), en kinderen krijgen iedere dag een warme lunch met biologische producten en de allerkleinsten krijgen een groentehap.’

Advertenties

Online kennismakingsavond
In aanloop naar de opening in maart wordt op donderdag 14 januari om 20:00 uur een online kennismakingsavond georganiseerd. ‘Tijdens deze avond bedoeld voor geïnteresseerde ouders, zullen we meer vertellen over CompaNanny en ook een korte digitale rondleiding geven door het pand’, verteld Robin. ‘Ook is er natuurlijk ruimte om vragen te beantwoorden.’ Geïnteresseerde ouder kunnen zich via de website (compananny.com/nl/vestiging/compananny-archipel) aanmelden voor de online kennismakingsavond.

Advertenties

Over CompaNanny
CompaNanny biedt kinderopvang waar de pedagogisch medewerkers (Nannies) op een toegewijde en vakkundige manier kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit gebeurt door met gerichte acties de juiste vaardigheden te stimuleren op het goede moment binnen de ontwikkelingsfase waarin een kind zich bevindt.
Alle vestigingen van CompaNanny zijn licht, ruim en rustig ingericht zodat kinderen het gevoel van een tweede thuis krijgen. Omdat CompaNanny het belangrijk vindt dat kinderen veel buiten zijn en uitgedaagd worden, beschikken alle vestigingen over een avontuurlijke tuin. In veel gevallen is er ook een afgescheiden en rustige en babytuin.

Advertenties

CompaNanny heeft meer dan 30 vestigingen in Nederland, onder andere in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Leiden en Rotterdam. CompaNanny biedt dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, halve dagopvang voor peuters en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Advertenties

Foto door Lina Kivaka op Pexels.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: