Waar is Ichelle van de Velde gebleven: Zeeuwse al twee weken vermist

De 29-jarige Ichelle van de Velde uit Oostburg (Zeeland) wordt sinds dinsdag 15 december 2020 vermist. Haar vrienden en familie hebben geen idee waar de vrouw nu is en hebben op social media een oproep gedaan.

Advertenties

Wat is er precies aan de hand? Ichelle is op 14 december ‘s-avonds op bezoek geweest bij een familielid in Oostburg. Er is toen niets aan haar gemerkt wat zou kunnen duiden op een vrijwillige verdwijning. Op 15 december is er nog heel kort telefonisch contact geweest tussen Ichelle en haar moeder.

Advertenties

Op 15 december veranderde het versturen van berichten tussen Ichelle en haar familie: normaliter gebruikt Ichelle WhatsApp en nu stapte ze over op sms. De familie kan niet verklaren waarom Ichelle dat deed, Ichelle maakt nooit gebruik van sms. Volgens de familie is het ondenkbaar dat Ichelle haar kat zou achterlaten zonder verzorging. Bovendien heeft Ichelle met de feestdagen niets van zich laten horen, ook dat is volgens de familie niets voor Ichelle. De familie maakt zich dan ook grote zorgen en hoopt op de hulp van het publiek.

Advertenties

Ichelle is 1.80m lang, heeft lang donker krullend haar (doorgaans los gedragen) en bruin/groene ogen. Ze droeg mogelijk een groene Parka en heeft mogelijk een groene rugzak bij zich. Ze heeft op haar rechter bovenarm een tatoeage met bloemen en op haar rechter onderarm een tatoeage met de tekst: you have to change to stay the same.

Advertenties

Een politiewoordvoerder zegt tegenover het nieuwsprogramma Hart van Nederland dat de vermissing bekend is, maar dat de politie op dit moment niet zo veel kan doen. “Mevrouw is meerderjarig. Ze mag weg als ze daarvoor kiest. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor een misdrijf.” De politie houdt de vermissing wel in de gaten.

Advertenties

Volgens de familie is het ondenkbaar dat Ichelle haar kat zou achterlaten zonder verzorging. Bovendien heeft Ichelle met de feestdagen niets van zich laten horen, ook dat is volgens de familie niets voor Ichelle.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: