Dashcambeelden gezocht dodelijk ongeval A2

In het onderzoek naar het dodelijk ongeval van 23 december, is de politie op zoek naar dashcambeelden. Reed u die avond tussen 22.30 uur en 23.30 uur over de A2 ter hoogte van Nieuwegein, en heeft u mogelijk videobeelden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie.

Ook beelden voorafgaand aan het ongeluk kunnen een beter beeld geven van de situatie. Het ongeluk vond om 22.50 uur plaats ter hoogte van Nieuwegein, maar ook beelden van de route voorafgaand aan en na het ongeluk helpen met het onderzoek. Daarbij zijn we specifiek op zoek naar rood gekleurde auto’s met opvallend rijgedrag. Als uw auto of motor beschikt over een camera die beelden vast heeft gelegd die avond, vragen we u om deze te delen met de politie.

Bovenstaand ziet u de route waarvan de politie beelden zoekt op 23 december, tussen 22.30 en 23.15 uur. Heeft u beelden? U kunt deze uploaden via deze website, of u kunt contact opnemen via 0900-8844.

Foto door Marieke Schu00f6nfeld op Pexels.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: