Winkeliers schenken kerstprijzen aan Juliana Kinderziekenhuis

De ondernemers van winkelcentrum MegaStores Den Haag waren klaar voor een bijzondere kerstperiode. Door de lockdown vervielen echter alle kerstactiviteiten met de daarbij behorende prijzen. Een ervan was een actie waarbij kinderen verstopte kerstbeertjes terug konden vinden in het centrum. Deze beertjes zijn gisteren gedoneerd aan het Juliana Kinderziekenhuis.

Nathalie Colom y Vicens van Vereniging Centrum Promotie MegaStores licht toe: “Om juist tijdens deze sobere kerstperiode onze bezoekers een beetje licht te bieden in donkere tijden is het winkelcentrum sfeervol verlicht met meer dan 100.000 energiezuinige LED-lichtjes. Voor de jongste bezoekertjes van MegaStores Den Haag stonden er een kerstberenspeurtocht en een workshop peperkoekhuisjes maken op de planning. Helaas gooide de lockdown roet in het eten. Uiteraard staat de veiligheid van onze bezoekers voorop, daarom hebben we ook meteen onze verantwoordelijkheid genomen en alle geplande activiteiten geannuleerd”.

Advertenties

Het vinden van een alternatieve bestemming voor de kerstberen bleek eenvoudig, deze zijn inmiddels in ontvangst genomen door het Juliana Kinderziekenhuis. “Ondernemers weten als geen ander hoe het voelt als je hard geraakt wordt. Echter, nu gaan onze gedachten vooral uit naar de meest kwetsbaren.” aldus Colom y Vicens.

Het Juliana Kinderziekenhuis was erg blij met de schenking. Elly van Schaik, communicatie adviseur van JKZ: “De schattige kerstbeertjes zijn toch nog goed terecht gekomen. Ze werden uitgedeeld aan onze patiëntjes die er ontzettend blij mee waren.”

MegaStores Den Haag
Voor alles op het gebied van interieur en lifestyle kan men terecht in het overdekte winkelcentrum MegaStores Den Haag. Bekende woonwinkels zijn onder andere Beter Bed, Leenbakker, Auping Plaza, Woonexpress XL, Hoogeboezem, Kwantum, HEMA en Xenos. Ook bevinden zich er een ALDI, Kruidvat, BCC en kan er gegeten worden bij de McDonalds en Subway.

Parkeren is bij MegaStores gemakkelijk en voordelig. Ook per fiets of openbaar vervoer is MegaStores eenvoudig te bereiken. Het winkelcentrum ligt op loopafstand van Station Hollands Spoor.

www.megastores.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: