Heroes Dutch Comic Con verrast fans met digitaal evenement

Door de corona-situatie is het fysieke event al een paar keer verplaatst en staat nu gepland in juni komend jaar. Vandaag verrast de organisatie haar trouwe fans met de aankondiging van de allereerste online versie van het grootste pop culture event van Nederland, dat op zaterdag 6 februari 2021 gaat plaatsvinden.

De bezoekers van Heroes Dutch Comic Con werden vandaag getrakteerd op het onverwachte nieuws. Achter de schermen heeft de organisatie hard gewerkt om een online experience op te zetten, die even vermakelijk en kwalitatief is als het echte evenement.

Advertenties

“We hebben onze trouwe bezoekers een aantal keer moeten teleurstellen, omdat het event niet door kon gaan vanwege corona. We zijn dan ook erg blij dat we dit leuke nieuws naar buiten kunnen brengen. Nooit eerder hebben wij een dergelijk digitaal event georganiseerd, dus het is een flinke klus om iets neer te zetten dat een gelijkwaardige kwaliteit heeft als onze fysieke shows in Jaarbeurs Utrecht. Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereiding en nu al trots op wat we in februari kunnen gaan laten zien. Het belooft een interactief event te worden, met verschillende activiteiten en we hopen hiermee onze fans tussentijds een leuke ervaring te bieden boordevol verassingen,” vertelt Boet Havenaar van organisator Easyfairs.

Volg Dossier Mastenbroek ook op Twitter, via @mmastenbroek

Activiteiten
Tijdens de online Con zijn er verschillende activiteiten om aan deel te nemen. Zoals bezoekers gewend zijn, kunnen ze ook hier genieten van maar liefst drie stages zoals een Main stage, een Gaming stage en een Cosplay stage. Er zijn verschillende panels, Q&A’s, masterclasses, cosplay competities en gaming activiteiten. Ook zijn er tal van mogelijkheden om te shoppen. Het event heeft een hoog interactieniveau, waardoor je niet slechts naar een scherm zit te staren, maar daadwerkelijk actief mee kunt doen met de activiteiten. Je kunt zomaar kans maken op unieke prijzen.

Galaxy Box
Heroes Dutch Comic Con komt speciaal voor deze editie met een Galaxy Box. Bezoekers van het digitale event kunnen deze box aanschaffen en krijgen deze vlak voor het event opgestuurd. Hierin zitten goodies, exclusieve items en andere dingen die een extra dimensie aan de beleving toevoegen. De box kost € 30,- en er is een gelimiteerd aantal beschikbaar.

Advertenties

Tickets voor Heroes Dutch Comic Con Online kosten € 10,00 en zijn vanaf vandaag te koop op www.dutchcomiccon.com. Trouwe fans die hun ticket bewaard hebben voor het evenement in juni krijgen een korting van €2,50.

Volg Dossier Mastenbroek ook op Twitter, via @mmastenbroek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: