Viva Vega: nieuwe duurzame hamburger-thuisbezorgdienst

Delft is een nieuwe bezorgdienst rijker. Sinds kort kun je met 1 muisklik thuis genieten van luxe vegetarische hamburgers. Van klassieke tot guilty pleasure hamburgers. Lekker, bewust en betaalbaar eten. En wat bijzonder is. Tegelijkertijd bouw je mee aan de ontwikkeling van lokale initiatieven.

Advertenties

De rode draad bij Viva Vega? Gedeelde passie voor lekker eten en drinken, duurzaam verpakt in de breedste zin van het woord. Lizzie Idili-Saffrie, een van de initiatiefnemers, licht toe: ‘Wij werken samen met enthousiaste producenten en telers die dezelfde passie op hun vakgebied hebben als Viva Vega. En dat proef je in onze menu’s. We zetten bewust in op het thema duurzaamheid. Dat is de toekomst en daar dragen we graag ons steentje aan bij. Bijvoorbeeld door met een gedeelte van onze omzet lokale projecten te steunen.’

Brede keuze
De hamburgers bij Viva Vega zijn qua smaak en structuur niet van echt vlees te onderscheiden en worden geserveerd inclusief knapperige frites. Er zijn diverse hamburgervarianten. Voor elk wat wils. Lizzie Idili-Saffrie: ‘Uiteraard zijn ze allemaal superlekker. Zo staan vegetarische hamburgers met klassieke toppings op het menu. Maar juist ook luxe vegaburgers bijvoorbeeld gemarineerd in rode wijn, met geitenkaas of met avocado. Een genot voor de smaakpapillen. Kortom een hamburger eten van Viva Vega is een beleving die staat voor echt genieten. Vanzelfsprekend maken wij uitsluitend gebruik van duurzame verpakkings- en promotiematerialen.’

Openingstijden
Bij Viva Vega kun je online bestellen via www.vivavega.nl, Uber Eats en Deliveroo. De bezorgdienst is van  woensdag t/m zondag geopend tussen 17.00 en 21.00 uur en bezorgt in Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Ypenburg, Rijswijk (uitsluitend Sion).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: