Ronald McDonald Huis Den Haag houdt een wijnactie!

Ronald McDonald Huis Den Haag houdt een wijnactie. Dat wordt schenken in drievoud; schenk een mooie wijn, schenk aan je familie, vrienden, relaties of medewerkers en schenk aan Ronald McDonald Huis Den Haag. 

Het Ronald McDonald Huis Den Haag zorgt ervoor dat ouders en broertjes en zusjes van zieke of vroeggeboren kinderen dichtbij kunnen zijn. Wij bieden, op de derde etage van het Juliana Kinderziekenhuis een thuis aan hen zodat zij op de belangrijke momenten altijd in de buurt zijn. Of gewoon voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. 

Evenementen om geld bij elkaar te brengen zijn in de huidige tijd helaas niet mogelijk. Toch willen wij blijven doen waar we voor staan: wij bieden onderdak aan ouders van wie hun kind in het ziekenhuis verblijft. Keeping families close. Wij ontvangen geen enkele subsidie en hebben geld nodig om voor de families van deze zieke kinderen te zorgen. Met het oog op de decembermaand hebben wij daarom, samen met een aantal partners, een wijnactie opgezet. 

U kunt actief bijdragen aan dit goede doel door wijn of een cadeaupakket te bestellen. Met zorg samengesteld door Nico McGough van wijnkoperij Bosman op de Frederik Hendriklaan.

U kunt dozen wijn bestellen, alsook verschillende cadeau pakketten. Bijvoorbeeld een pakket met een knuffelkonijn of twee flessen wijn met een kookboek. Lekker koken en niet te lang in de keuken staan; alle gerechten uit het kookboek van Chickslovefood bestaan uit maximaal 5 ingrediënten. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van een gezellige avond samen. Dit pakket is te bestellen onder de naam: Keeping Families Close Cooking. Bestelt u 50 pakketten of meer? Dan wordt uw bestelling gratis afgeleverd én drukken wij uw logo op de cadeauverpakking.

Dat wordt proosten met een goede afdronk! 

Voor uw bestelling of meer informatie; www.actieronaldmcdonaldhuisdenhaag.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: