Wie wordt fietser van het jaar 2020?

Ken jij iemand die de titel fietser van het jaar verdient? Denk aan de verpleegkundige/ziekenverzorger die het hele jaar op de fiets naar het werk is gegaan. Of de productiemedewerker die door weer en wind op de fiets komt. Het kan ook iemand zijn die dit jaar heeft leren fietsen en nu niet meer zonder kan.

Weet jij iemand in Zuid-Holland? Meld hem of haar dan aan! Het doel van de actie is om een fanatieke fietser in het zonnetje te zetten. De actie is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming. De fietser van het jaar 2020 kan worden aangemeld tot 30 december 2020.

Hoe werkt het?
Weet je iemand die in aanmerking komt voor de titel Fietser van het jaar 2020? Meld die dan aan op de website ways2go.nl. Vermeld daarbij waarom die persoon fietsheld van het jaar moet worden. Uit alle inzendingen wordt de winnaar gekozen die een mooi aandenken kan verwachten.

Opvolger van fietsheld Iwan van Vliet
We zijn erg benieuwd wie de opvolger wordt van Iwan van Vliet. Hij was fietsheld van het jaar 2019. Zijn medewerkers melden hun baas massaal aan omdat hij altijd naar het werk fietst en zijn fiets een natuurlijk verlengstuk is van zijn benen. Zelf noemde Van Vliet fietsen een onderdeel van zijn ”psycho- en lichamelijke hygiëne”.

Over Ways2go
Ways2go is de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming en heeft als doel (logistieke) werkgevers, werknemers en bewoners te verleiden tot het gebruik van duurzame vervoermiddelen. Daaraan zijn vele voordelen verbonden: een betere, schonere leefomgeving, minder files en vertragingen, minder stress en een betere vitaliteit. In de campagne Ways2go spelen vier karakters een rol: Daan, Emma, Otto en Nora. De meest duurzame reis is een reis die niet wordt gemaakt, wordt wel beweerd, daarom wordt op de website ook veel aandacht besteed aan thuiswerken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: