Oppepper voor Den Haag door Erik Scherder

Op 8 december, van 15.00 tot 16.00 uur, geeft Erik Scherder een exclusief webinar. Hij doet dit op uitnodiging van PEP Den Haag. Het webinar is bedoeld om onze stad nieuwe energie te geven. Een prettig lichtpuntje in de donkere dagen! Wie al eens een lezing of college van Erik Scherder heeft bijgewoond, weet dat hij een bijzonder toegankelijke, energieke en inspirerende verteller is!

Fenna Noordermeer, directeur-bestuurder van PEP Den Haag: ‘In de tweede coronagolf waarin we zitten, wordt er weer veel gevraagd van professionals en vrijwilligers in het maatschappelijke veld. Wie een ander steunt, moet zelf ook vitaal blijven. Ik denk aan de mantelzorgers, vrijwilligers en beroepskrachten die momenteel het vuur uit hun sloffen lopen, maar eigenlijk aan álle inwoners van Den Haag. PEP heeft Erik Scherder uitgedaagd om uit te leggen wat er bij een crisis met ons brein gebeurt en hoe we tegenslagen het hoofd kunnen bieden. Scherder is echt een geweldige inspirator.’

Gratis deelnemen
De Oppepper wordt op dinsdag 8 december a.s. uitgezonden op YouTube Live, via Scherders eigen kanaal. Via de chatfunctie kunnen de deelnemers vragen stellen die hij ter plekke beantwoordt. Het webinar is uitsluitend live te bekijken en wordt niet opgenomen. De link is op te vragen via www.pepdenhaag.nl/oppepper. Deelnemen aan de Oppepper is gratis.

Over Erik Scherder
De Oppepper door Erik Scherder is de eerste uit een reeks. PEP heeft meer mooie namen in petto. Ze zullen op bovengenoemde webpagina bekend worden gemaakt. Erik Scherder is hoogleraar neuropsychologie. Hij is verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU). Bij het grote publiek werd hij bekend door o.a. zijn optredens bij DWDD en zijn boeken Singing in the brain en Laat je hersenen niet zitten. En binnenkort natuurlijk ook door deze Haagse Oppepper!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: