[Update] Waar is Ruud Hoeksema: laatst gezien in een Frans ziekenhuis

De 60-jarige Ruud Hoeksema wordt vermist. Opmerkelijk is dat hij voor het laatst is gezien in een ziekenhuis in Bayonne (Frankrijk). Op selfies lijkt hij te zijn behandeld aan zijn arm.

Waarom Ruud in Frankrijk is en hoe hij een kwetsuur heeft opgelopen, vertelt het verhaal niet. “Hij heeft een onverzorgd uiterlijk, kort haar, en is brildragend”, valt te lezen in een opsporingsbericht. Bayonne ligt dicht bij de Spaanse grens en niet ver van de stad San Sebastián. Tips mag je doorgeven via 0800-6070.

Update 16-11-2020

De 60-jarige Ruud Hoeksema is terecht. Dat meldt een Franse ondernemer aan onze redactie. Hij zegt dat de vermiste Nederlander bivakkeert op een bedrijvenpark in de kustplaats Anglet.

De Nederlandse politie en de familie van de man zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Dossier Mastenbroek besteedde afgelopen weekend uitgebreid aandacht aan de vermissing van Ruud. “Ik heb zijn naam opgezocht op Google en kwam uit bij Dossier Mastenbroek”, vertelt de Fransman. Hij zegt dat Ruud met zijn camper geparkeerd staat op een parkeerplaats bij zijn bedrijf. Er zou sprake zijn van geldproblemen en ook zijn medische toestand is niet zo goed. Laten we hopen dat hij snel de juiste zorg krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: