Achtste corona-testlocatie in regio Haaglanden opent 9 november

Vanaf maandag 9 november 2020 start GGD Haaglanden aan het Aegonplein 50 in Den Haag Mariahoeve een corona-testlocatie. Bij de testlocatie in het parkeerdek van Aegon kunnen mensen met koorts of luchtwegklachten (zoals hoesten of keelpijn) zich op afspraak laten testen op het coronavirus.

In totaal beschikt GGD Haaglanden dan over acht testlocaties om inwoners met klachten gratis te testen. De GGD heeft haar testcapaciteit de afgelopen tijd flink opgeschaald. Hierdoor kunnen mensen die ’s ochtends een afspraak maken dezelfde dag terecht bij een testlocatie in de regio.

Deze locatie bij Aegon is gekozen omdat deze geschikt is voor de komende wintermaanden. Bij de testlocatie worden mensen vanuit hun auto getest. Eventuele voetgangers en fietsers worden opgevangen door stewards en kunnen lopend door de teststraat. De locatie is zeven dagen per week geopend van 08.30 uur tot 16.30 uur, afhankelijk van de drukte. Op termijn is de locatie geschikt om 1200 personen per dag te testen.

Op zaterdag 14 en zondag 15 november is de testlocatie dicht en worden er geen coronatesten gepland, in verband met werkzaamheden aan de openbare weg bij het Aegon-gebouw.

Samenwerking
De testlocatie aan het Aegonplein 50 is een nauwe samenwerking tussen GGD Haaglanden, het Rode Kruis en Aegon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: