Thuis wordt weer thuis: werken in het Hilton hotel in Den Haag

De computer die midden op de eettafel in de weg staat, een goede bureaustoel die mist en het uitzicht naar buiten is iedere dag hetzelfde. Voor velen onder ons wordt het thuiswerken steeds minder comfortabel. Echter biedt thuiswerken meer mogelijkheden dan alleen werken vanuit je woonkamer. Hilton hotels door het hele land liggen heel dicht bij je woonkamer.

Na deze lange tijd thuis komen de muren op je af, je eigen koffiezetapparaat maakt overuren en je partner zie je 24/7. Het is een verademing dat er meer veilige mogelijkheden zijn om ‘thuis’ te werken. Hotels, waaronder alle Hilton hotels in Nederland, bieden om deze reden hotelkamers aan als werkplek inclusief koffie en ontspanningsmogelijkheden. Op deze manier maakt de hotellerie met hun gastvrijheid van een nood een deugd. Plus het is weer heerlijk thuiskomen na een productieve dag werken.

Veiligheid van gasten en medewerkers blijft hierin de hoogste prioriteit. Met het wereldwijde programma ‘Hilton Cleanstay’ introduceert Hilton een nieuwe vorm voor hygiene en desinfectie binnen de hotels. Dit maakt het thuiswerken buiten de deur niet alleen comfortabel, maar vooral veilig.

Beschikbare Hilton locaties: Den Haag, Rotterdam, Leiden, Amsterdam en Soestduinen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: