Droomprijzen in De Grote Droomloterij

De Grote Droomloterij is een laagdrempelige loterij. Voor slechts € 2,- per lot steun je sporters met een handicap en maak je zelf kans op één van de honderden droomprijzen. Het prijzenpakket onderscheidt zich nogal van een reguliere loterij en maakt De Grote Droomloterij tot misschien wel de leukste loterij van Nederland. De prijzen zijn beschikbaar gesteld en mogelijk gemaakt vanuit de partners en netwerk van Fonds Gehandicaptensport.

Zoals een jaar lang vakantie bij Droomparken, een jaar lang rijden in een nieuwe Toyota, met twee vrienden een all-in reis naar een thuiswedstrijd van Liverpool, een trip met de vliegende auto PAL-V Liberty, een Giant e-bike, tickets optreden van Jeroen van der Boom tot aan gesigneerde sportitems van wereldsterren als Lionel Messi, Mike Tyson, Eliud Kipchoge en Marco van Basten. Jan Knaap, manager partnerships: “Anders dan veel andere goede doelen, zijn wij voor een belangrijk deel van onze inkomsten afhankelijk van eigen events en initiatieven. Goede doelen en loterijen vormen al decennialang een natuurlijke fit. Dat een goed doel een eigen, grootschalige loterij begint is niet eerder vertoond, zeker niet op deze wijze. Spannend dat wel, maar niet bewegen en stilzitten is geen optie. Niet voor ons, niet voor onze doelgroep, niet voor onze partners”.

Iedereen wint
De grootste droom is natuurlijk sporten voor de mensen met een handicap te realiseren. Zo heeft iedereen eigenlijk al gewonnen bij deelname. We zorgen samen voor die racerunner om lekker hard te lopen, die basketbal rolstoel, een tillift voor het zwembad of showdown tafels voor sporters met een visuele handicap.

Campagne
Vanuit niets een loterij opzetten is hele uitdaging. Daarom zijn wij blij en trots met de zichtbaarheid in de communicatiekanalen van onze 1% FairShare® partners (o.a. Nationale-Nederlanden, Univé, KPN, AON, Toyota en Droomparken) en mediapartners (o.a. Qmusic, Talpa Media, Sublime, Classicnl, Dappre en Arko Sports Media).

Droompartner
Met 1% FairShare® partner Droomparken is naast de loterij een bijzondere vorm van fondsenwerving ontwikkeld. Fonds Gehandicaptensport gaat dit najaar vakantiehuisjes op de veertien parken van Droomparken aanbieden via een hiervoor speciaal ingerichte boekingssite. Elke boeking is goed voor tien kansen op een droomprijs uit De Grote Droomloterij. En elke boeking wordt door Droomparken vervolgens beloond met een substantiële bijdrage aan Fonds Gehandicaptensport. Gertjan van der Linden, bondscoach Nederlandse vrouwen rolstoelbasketbalteam: “Uit eigen ervaring weet ik wat Droomparken allemaal doet en betekent voor zowel sporters met een handicap als de bezoekers van hun parken met een handicap. Hoop van harte dat De Grote Droomloterij een succes wordt!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: