Radio Gemiva opnieuw genomineerd Special Media Awards

Net als vorig jaar is Radio Gemiva ook dit jaar genomineerd voor de Special Media Awards in de categorie: Beste Radiostation. Dit is de landelijke prijs voor de beste mediamakers met een verstandelijke beperking. Door corona is er geen ‘live’ bijeenkomst. Dit jaar worden de winnaars op 10 november van 19.30 tot 21.00 uur via een livestream bekend gemaakt. De awards worden uitgereikt door een vakkundige jury bestaande uit bekende Nederlandse mediamakers.

Veel mensen maken tegenwoordig hun belevenissen online zichtbaar. Een kleine greep uit de online mediamogelijkheden: Vloggen, Youtuben, presenteren, radio maken, online series maken, instagram, TikTok. Zeker door de coronacrisis is online contact maken belangrijker geworden.

Radio Gemiva: overal online
Radio Gemiva is het radiostation van de Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren. Het station zendt 24/7 uit met non-stop muziek en een eigen nieuwsservice. Iedere woensdag is de live uitzending van 10.00 tot 15.00 uur vanuit de professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude.

Nu gaan we voor goud
De cliënten van Radio Gemiva maken playlists, bedienen het muzieksysteem en het mengpaneel. Ook presenteren zij programma’s en interviewen gasten. De DJ’s zijn supertrots op hun tweede nominatie op rij. “Maar nu gaan we voor goud”, zegt DJ Eli. “We zijn het afgelopen jaar veel professioneler geworden en hebben ook heel veel geleerd. We hebben hard gewerkt aan de verbeterpunten die de jury ons heeft gegeven.” DJ Jacco vult aan: “Het af- en aankondigen van artiesten en gasten gaat veel beter. Tijdens de lockdown van de eerste golf zijn we vanuit onze thuisstudio’s blijven uitzenden.”

Uitreiking van de Award
Vorig jaar ging de crew strak in het pak naar het mediapark in Hilversum. Komende dinsdagavond 10 november zal de crew – eveneens feestelijk uitgedost – samenkomen in de studio om daar de uitreiking van de Awards te volgen via de ‘live’ stream. Alle genomineerden, waaronder Radio Gemiva, zijn te zien op www.special-media-awards.nl.

Meer weten over Radio Gemiva?
Radio Gemiva is overal online te horen via een livestream op www.radiogemiva.nl. Kijk op deze site voor het laatste nieuws over Radio Gemiva!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: