Celine gevonden: ontvoerder gearresteerd

Celine stapte bij deze man in een auto en verdween van de aardbodem.

De sinds een aantal dagen ontvoerde Celine van Es is weer terecht. Haar ontvoerder is aangehouden door de politie.

De politie komt vandaag met meer informatie over deze ontknoping. Het meisje wordt zo snel mogelijk herenigd met haar ouders. Ze zou ongedeerd zijn en woensdagavond laat zijn gevonden. De politie maakt later vandaag meer details bekend.

Celine werd vorige week meegenomen door een man in een geel-groene Kia Picanto. De politie verspreidde pas enkele dagen later een Amber Alert, omdat werd gevreesd voor het leven van het meisje. Volgens de politie was Celine mogelijk ‘in zorgwekkend gezelschap’.

De afgelopen dagen ging het verhaal rond dat Celine mogelijk zou verblijven in Groningen. Ook was het meisje mogelijk nog gezien in Den Haag. Celine heeft naar verluidt kans gezien om een berichtje te sturen vanuit een chatbox. Ze vertelde dat ze onder dwang was meegenomen en op “een boerderij” was. Mogelijk is het IP-adres achterhaald van dit berichtje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: