Grote zorgen om vermiste Celine van Es

De 15-jarige Celine van Es is sinds 23 oktober 2020 vermist uit Berghem. Er zijn ernstige zorgen om haar welzijn. Zij is het laatst gezien op de Schoolstraat in Berghem. Waar Celine heen is gegaan en hoe zij zich verplaatst is onbekend.

Celine is te herkennen aan het volgende signalement: vrouw, 1.65 m, blond haar, blank, grijs/groene ogen, zwarte jas met een gouden streep op de borst. Verder is de capuchon van de jas aan de binnenkant met goud gevoerd. Celine had toen zij voor het laatst gezien werd een camouflage legging aan grijs, wit, zwart van kleur en zij had zwarte sportschoenen aan.

“Het 15-jarige meisje is vrijdagmiddag rond halfzes uur vanaf haar moeders adres aan de Schoolstraat in Berghem vertrokken voor een wandeling. Mogelijk is er nog een scooter gehoord, maar ze was daarna direct verdwenen”, weet een verslaggever van Omroep Brabant.

Signalement kleding: Zwarte jas, heupmodel. Glad jack met capuchon gouden voering. Borsthoogte gouden streep over de breedte. Coolcat. Camouflage legging wit, grijs, zwart. Zwarte sportschoenen. Haren in staart of knot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: