[Update] Nadir Faassen vermist na cafébezoek in Breda

Nadir Faassen uit Breda wordt sinds woensdagavond 30 september vermist. De 25-jarige Bredanaar verliet rond 03.00 uur een café in het centrum van Breda. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Rond een uurtje of 23.00 uur was Nadir klaar met werken, waarna hij met een aantal collega’s bij een café nog wat is gaan drinken. Op donderdag en vrijdag verscheen Nadir niet meer op zijn werk. Ook is hij niet naar zijn voetbaltraining en wedstrijd geweest.

Telefoon en auto
Zijn telefoon is sinds zijn vermissing niet meer bereikbaar. De grijze Ford Focus van Nadir is ook zoek: het kenteken luidt 78-JZ-PR. Familie en vrienden zijn hevig ontdaan door de vermissing. Ze hebben groot alarm geslagen.

Vraag van onze redactie
Onze redactie is benieuwd welk café Nadir precies heeft bezocht, zodat wij enkele hypotheses kunnen opbouwen rondom zijn vermissing. Je kunt vertrouwelijk mailen naar dossiermastenbroek@gmail.com. Wij gaan deze zaak in ieder geval op de voet volgen!

Update 5-10-2020
De politie heeft in het water langs de Markkade de auto van Nadir gevonden. Er is ook een lichaam geborgen. Er is nog niet bekend gemaakt of het daadwerkelijk om Nadir gaat. Dat het zijn auto is, staat wel vast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: