Waar blijven de onderzoeksresultaten in zaak dodelijk ongeval Tamar?

Op zaterdag 25 juli werd rond 04.00 de 14-jarige Tamar van Marken gevonden op de Zeedijk in Zuiderwoude. Ze bleek aangereden, de dader is op de vlucht geslagen na het ongeval.

Precies een week geleden, op maandag 10 augustus 2020, nam de politie een donkergrijze Mazda 3 in beslag. De wagen werd in de nacht van het dodelijk ongeval gefilmd op een parkeerplaats op Marken. De twee inzittenden vertoonden verdacht gedrag en daarnaast blijkt gevonden materiaal op de plek van het ongeval mogelijk afkomstig van een soortgelijke Mazda 3.

Sinds de inbeslagname is het stil op de lijn bij de politie. Er is niets meer naar buiten gebracht. Is dat goed of slecht nieuws? Het zal in ieder geval niet zo zijn dat de bestuurder van het voertuig een bekentenis heeft afgelegd, anders was dit allang gemeld. Dan is de zaak immers opgelost. Uiteraard duurt technisch- en forensisch onderzoek aan een voertuig ook enige tijd, maar het gaat nu wel erg lang duren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: