Waar is Mazda in zaak Marken gevonden?

In het onderzoek naar het overlijden van Tamar, was de politie op zoek naar informatie over een (donker)grijze Mazda 3 en voorwerpen die gevonden zijn in de berm waar het ongeval plaatsvond.

Lezers vragen zich af waar de bewuste (donker)grijze Mazda 3 precies is gevonden. Is het iemand van Marken, uit een dorpje uit de buurt of elders uit het land? De politie kreeg de auto vrijdagavond in het vizier en heeft de wagen meteen in beslag genomen. Maar waar?

Vooralsnog kan de Mazda in heel Nederland of zelfs in het buitenland zijn aangetroffen, maar het ligt voor de hand dat de auto ergens in de buurt van het dodelijk ongeval is aangetroffen. De dijk wordt in de nachtelijke uren voornamelijk gebruikt door bewoners van het gebied. Er worden locaties genoemd op sociale media, maar zelfs lokale media op Marken kunnen dit niet bevestigen.

De berm van de Zeedijk in Zuiderwoude waar Tamar werd gevonden bij

De bestuurder van het voertuig is kennelijk nog niet aangehouden, anders was dit wel gemeld. De grote vraag is natuurlijk: is de eigenaar/bestuurder van deze auto wel bekend bij de politie? Zeker weten doen wij dat niet, want er wordt weinig over losgelaten.

Alles valt of staat met technisch- en forensisch onderzoek aan de wagen. Zijn bijvoorbeeld de bumperdopjes – die gevonden zijn op de plek des onheils – van deze Mazda, dan heeft de bestuurder heel wat uit te leggen. De politie meldt dat mogelijk pas volgende week duidelijk wordt of er enige betrokkenheid is. Dat heeft te maken met onderzoeksresultaten en dergelijke. Het ligt in de lijn der verwachting dat het veel sneller bekend is en we nog deze week meer kunnen verwachten.

Eén en één is twee natuurlijk, maar zo werkt het niet. De bestuurder is verdachte, ofwel onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Reken maar dat de politie alles op alles zet om de onderste steen boven te krijgen.

Wordt Vervolgd.

Op zaterdag 25 juli werd rond 04.00 de 14-jarige Tamar van Marken gevonden op de Zeedijk in Zuiderwoude. Ze bleek aangereden, de dader is op de vlucht geslagen na het ongeval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: