Politie neemt Mazda in beslag in zaak fatale aanrijding Tamar

De politie heeft de Mazda gevonden die mogelijk te maken heeft met de dodelijke aanrijding van de 14-jarige Tamar in Marken. De politie kwam de Mazda op het spoor dankzij de vele tips die binnenkwamen na een oproep.

“De recherche heeft de grijze Mazda 3 gevonden in onderzoek noodlottig ongeval Marken. De auto is in beslag genomen en gaat forensisch onderzocht worden op sporen. Bedankt voor alle tips”, laat een woordvoerder weten. Er is naar verluidt nog niemand aangehouden.

De politie onderzoekt nu of de auto bij de aanrijding betrokken is geweest. Ook wordt bekeken of de eigenaar de bestuurder is geweest. Op dit moment geeft de politie daar niet meer informatie over. Mogelijk wordt er volgende week na technisch onderzoek aan de wagen meer bekend gemaakt.

Tamar werd op 25 juli in de vroege ochtend door agenten dood gevonden in de berm langs de dijk tussen Monnickendam en Marken. Remsporen op de weg en de verwondingen op haar lichaam wijzen erop dat ze hoogstwaarschijnlijk is omgekomen door een aanrijding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: