Docu Taken Back – Finding Haley, zelf even zoek

Vandaag was er in Limburg korte tijd een meisje vermist. Haley uit Vaals was gelukkig snel weer terecht. Per toeval liep ik tijdens een online speurtocht tegen een waargebeurde documentaire aan met de titel: “Taken Back – Finding Haley”. Een vermist meisje met dezelfde naam uit Bedford Township, een burgerlijke gemeente in de Amerikaanse staat Michigan: Haley Turner.

Fotografe Karen Turner (Moira Kelly) is met haar driejarige dochter Haley op de kermis. Ze maakt even een foto van de draaimolen en als ze zich omdraait, is Haley verdwenen. Karen blijft jarenlang zoeken en schakelt ook een privédetective in.

Haar fanatieke speurtocht gaat ten koste van haar huwelijk en gezondheid, maar Karen zet door. Twaalf jaar na de vermissing werkt ze als schoolfotograaf. Ze krijgt Emma (Kacey Rohl) voor haar camera en is ervan overtuigd dat het meisje Haley is… Is dat waar? Woont haar dochter inderdaad bij een ander echtpaar of laat Karen zich door alle emoties meeslepen?

Taken Back – Finding Haley is helaas niet (meer) integraal ergens te bekijken. De VPRO heeft de film uitgezonden in 2017. De trailer staat nog wel online (zie onder). Mocht iemand weten waar deze video in zijn geheel te zien is, laat het weten via dossiermastenbroek@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: