Het wordt tijd voor een beloning in zaak Marken

De politie gaf gisteren beelden vrij van twee verdachten in een grijze Mazda 3. De wagen met witte kentekenplaten werd in de nacht dat Tamar werd doodgereden, als een dief in de nacht geparkeerd in Marken. Het tweetal bekeek na een paar uur schichtig de schade aan de bumper en reed verder Marken in.

Ik had verwacht dat er snel resultaat zou zijn na het vrijgeven van de beelden, maar helaas. Het wordt tijd voor meer druk op de ketel! Het heeft er weinig schijn van dat deze gasten zich gaan melden. Evenmin is er nog geen gouden tip doorgegeven bij de politie in Marken.

Het wordt tijd voor een beloning. De tijd dringt. Anders komt de waarheid misschien nooit meer aan het licht. De wagen kan worden gedumpt. Sporen gewist, noem maar op.

Politie, ondernemers, Markenaren stel een substantieel geldbedrag beschikbaar dat iemand over de streep trekt om te gaan praten. Hoe verwerpelijk het ook is, want wanneer je de moeder van Tamar bij Op1 hebt gezien, dan meld je je vandaag nog bij de politie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: