Michel Meijboom van MyChef Toko2Go komt op voor jongeren met beperking

Michel tijdens het 15-jarig bestaan van MyChef.

Jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) kunnen tegenwoordig moeilijk een baan vinden. Werkgevers hebben vaak geen tijd om de nodige aandacht en begeleiding aan deze jong volwassenen te geven.

Michel Meijboom van MyChef Toko2Go vindt het heel erg belangrijk dat deze groep niet buiten de boot valt. Daarom heeft hij Michael Duynisvelt in dienst genomen om in de keuken te gaan werken. Hij leert hier de lekkerste Indische gerechten te maken.

Het bedrijf bestaat sinds kort en is opgericht naar aanleiding van de coronacrisis. Het cateringbedrijf MyChef werd flink geraakt door de crisis. Dit heeft Michel doen besluiten om een maaltijdbezorging te starten. Zij bezorgen Indische maaltijden bij de klant thuis. Warm, snel én verpakt in biologisch afbreekbare bakjes.

MyChef / MyChef Toko2Go
Oeverwallaan 130 (Buurthuis de YP)
2498 BK Den Haag (Ypenburg)
Afhalen/bezorgen
www.mychef.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: