Joran van der Sloot heeft corona en is er slecht aan toe

Joran van der Sloot heeft het coronavirus opgelopen in de overbevolkte Peruaanse gevangenis in Juliaca. De familie van Joran heeft de Nederlandse ambassade in Peru om hulp gevraagd. Hij zou er slecht aan toe zijn en geen medische hulp krijgen. Dat meldt RTL Nieuws

Minstens vier gevangenen en zeven bewakers zijn positief getest in de beruchte gevangenis die bekend staat als de ‘hel van Peru’. Naar verluidt is er één gedetineerde overleden aan het virus. Van der Sloot zou met veertien mensen op een cel zitten. Volgens RTL Nieuws is Van der Sloot positief getest en heeft hij alle symptomen.

De Nederlander werd in 2012 veroordeeld voor de moord op de Peruaanse studente Stephany Flores en zit in Peru een straf van 28 jaar uit. Ook wordt hij verdacht van betrokkenheid bij de vermissing Natalee Holloway in 2005.

3 gedachten over “Joran van der Sloot heeft corona en is er slecht aan toe

Voeg uw reactie toe

  1. Hij ZEGT dat hij het heeft. Dit is een ontsnappingspoging. Niemand kan het controleren. Lekker laten wegrotten daar. Maar het probleem is dat hij zich heeft voortgeplant; dus dat kind heeft wellicht dezelfde gore ideeen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: