Madeleine McCann wordt vandaag 17 jaar

Er is de afgelopen jaren een aantal verouderingsfoto’s gemaakt.

Madeleine McCann wordt vandaag 17 jaar. Het meisje wordt nog altijd vermist na een vakantie aan de Portugese Algarve. Madeleine werd geboren op 12 mei 2003 in Leicester.

Madeleines ouders Kate en Gerry konden lange tijd geen kinderen krijgen. Na vijf jaar ivf-behandelingen werd Kate zwanger. Maddie kreeg in 2005 een jonger broertje en een jonger zusje, de tweeling Sean en Amelie.

Het onderzoek naar de vermissing is nog steeds in volle gang. Er wordt niet uitgesloten dat Madeleine nog in leven is en mogelijk sinds 2007 ergens wordt vastgehouden. Het onderzoek wordt geleid door Scotland Yard in samenwerking met de Portuguese politie. 

Reactie Kate en Gerry
“We love you and we’re waiting for you and we’re never going to give up. It is now 13 years since we were last with Madeleine. Her 17th birthday is to follow in the next couple of weeks – the latter tangibly, painfully, bringing it home to us what we have missed and continue to miss as a family. I don’t think any of us could have predicted the situation we all find ourselves in currently. It shows how easy it is to become complacent with our lives and circumstances, albeit a totally normal and understandable, human characteristic”, zo laten de ouders van Madeleine vandaag weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: