Drama in paardenstal door wensballon

Op de Katwijkerlaan in het Zuid-Hollandse Pijnacker is een pony ernstig gewond geraakt door een wensballon. Pony Twix is volledig in paniek geraakt, toen de brandende ballon nabij de stal landde.

“Helaas is onze pony zaterdagavond slachtoffer geworden van de gevolgen van een wensballon”, vertelt amazone Maxime van Dijken. De wensballon landde om 22.30 uur nabij de stal, waarna alle ruinen op hol sloegen. Twix kwam vast te zitten in een hek.

“Nadat wij de wond, die tot het op het kraakbeen open ligt, op zijn voet hadden gespot, is onze dierenarts direct gekomen en heeft de wond verbonden. De dierenarts verwacht dat Twix één tot twee maanden zal moeten revalideren, in de hoop dat hij er dan geen verdere blessures aan zal overhouden”, vervolgt Maxime.

Oproep
Ze wil graag in contact komen met de persoon die deze wensballon, met de beste bedoelingen, heeft opgelaten. “Ook hoor ik het graag als iemand iets heeft gezien”, zo laat ze weten. “Wij denken dat de wensballon uit de richting van Zoetermeer komt, aangezien daar meer paarden zijn geschrokken rond die tijd. Ons doel is om er achter te komen wie deze ballon, maar ook de mensen bewust te maken wat de gevaren hiervan zijn.” Tips WhatsAppen of bellen naar: 06-46611017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: