Lichaam gevonden in auto Meppelerdiep: Vollenhove houdt adem in

De politie heeft mogelijk het lichaam van de 20-jarige Sten Lok gevonden. De auto van de jongen uit het dorpje Vollenhove is maandag gevonden in het Meppelerdiep. Vanavond werd bekend dat een schouwarts een stoffelijk overschot onderzoekt.

De vrolijke, hulpvaardige Sten werd sinds dit weekend vermist toen hij zondagmorgen vertrok met zijn zwarte Volkswagen Caddy vanaf café De Doppe in Vollenhove.

Een passant vond vanmorgen in het gras langs het kanaal sporen van autobanden. Dit spoor liep van de Zomerdijk (N375) richting het water. Ook lag de kentekenplaat van de auto van Sten op de kade, deze is waarschijnlijk eraf gevallen toen de auto een boomstronk ramde, meldden lokale media.

De politie trof in het kanaal tussen Zwartsluis en Meppel de auto met daarin een lichaam aan. Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd.

Opvallend detail: op de website van RTV Oost is onderaan de berichtgeving een mededeling over zelfmoordpreventie geplaatst. Een voorbarige toevoeging, omdat alles op dit moment nog wordt onderzocht. Vooralsnog lijkt een noodlottig ongeval het meest waarschijnlijk.

Opmerkelijke toevoeging op RTV Oost.

Update
Het lichaam van de vermiste Sten Lok (20) uit Vollenhove is maandag aangetroffen in de auto die werd gevonden in het Meppelerdiep, even ten noorden van Zwartsluis. De politie maakte dinsdag bekend dat de identiteit van het gevonden lichaam is vastgesteld en dat het inderdaad gaat om de vermiste twintiger.

Een gedachte over “Lichaam gevonden in auto Meppelerdiep: Vollenhove houdt adem in

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: