Monique Driessen stuurde nog een e-mailtje en is sindsdien spoorloos

Bijna 70.000 inwoners telt het Limburgse Venlo. De stad ligt in de bocht van de Maas en vlakbij het naburige Duitse Ruhrgebied. Een bruisende, welvarende gemeente, waar van alles te beleven is. Wanneer je niet stevig in je schoenen staat, kun je echter ook verzuipen in alle hectiek van deze stad.

De 50-jarige Monique Driessen hield zich daarom liever afzijdig van alle drukte. Ze had geen relatie en was enigszins op zichzelf. Toch staat ze momenteel volop in de belangstelling. Ze lijkt namelijk van de aardbodem verdwenen. Waar is Monique? Dat wil de politie heel graag weten.

Monique had op woensdag 22 januari 2020 nog even contact met een bekende van haar. Het laatst bekende, mogelijke levensteken is een e-mail die vanaf haar e-mailadres is verzonden op dinsdag 11 februari 2020. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen. Op donderdag 20 februari 2020 is Monique als vermist opgegeven.

Wat stond er in die bewuste e-mail en is deze vanuit haar privéadres verzonden of vanaf een andere locatie? Daar zal de politie zeker onderzoek naar doen. Althans dat mag je aannemen.

“Het is onbekend op welke manier de vermiste uit haar woning is vertrokken, welke kleding ze droeg en waar ze naar toe is gegaan”, zo zegt een woordvoerder van de politie in Limburg. Het lijkt erop alsof er vraagtekens zijn bij de vrijwilligheid van de verdwijning. De passage “op welke manier” komt vreemd over, maar kan ook een onhandigheid zijn geweest van de communicatiemedewerker toen het vermissingsbericht werd opgetekend.

Update
Afgelopen zondag is in de Maas het lichaam van Monique gevonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: