Onderzoek Madeleine McCann nog steeds in volle gang

Een barvrouw van café Kelly’s in het Portugese Praia da Luz heeft onlangs bezoek gehad van rechercheurs van Scotland Yard. Het onderzoek naar de sinds 3 mei 2007 vermiste Madeleine McCann is nog steeds in volle gang. Het cafeetje ligt slechts 500 meter van de plek van waar het meisje destijds verdween.

De vrouw is ondervraagd over haar toenmalige vriend. Ze kan zich overigens niet voorstellen dat deze man iets te maken heeft met de verdwijning van de Britse peuter. Ze heeft achttien maanden een relatie met de man gehad. Ten tijde van de vermissing was de relatie al over.

Vriendelijke hippie
De rechercheurs hebben de vrouw gevraagd of ze hen in contact konden brengen met haar ex-vriend, die ze omschrijft als een vriendelijke hippie. Hij woont in een stad zo’n dertig kilometer verderop van de badplaats. Hij ontkent elke betrokkenheid.

Meer geld
De Britse onderzoekers hebben onlangs wederom om meer financiële middelen gevraagd. Ze zijn ervan overtuigd dat ze achter de waarheid in deze zaak kunnen komen.

Internationaal gezocht
Volgens een bron is de politie een man op het spoor die geldt als een zeer potentiële verdachte. Er werd eerst gespeculeerd dat het zou gaan om een Duitse seriemoordenaar, maar de naam van deze verdachte is nog niet bekend gemaakt. Naar verluidt zou er internationaal naar de man gezocht worden. Komt er dan toch nog ooit een antwoord op die ene vraag: wat is er gebeurd met Madeleine McCann?

Het café Kelly’s in Praia da Luz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: