Stefan Schinkel al bijna een jaar vermist: zit hij weer in Spanje?

Op een steenworp afstand van Vlissingen ligt het plaatsje Oost-Souburg. De 42-jarige Stefan Schinkel komt er vandaan. Sinds maart 2019 is hij echter van de aardbodem verdwenen.

Dat is overigens niet de eerste keer. Stefan verruilde Zeeland jaren geleden al eens eerder voor een bestaan in Spanje. “Ik heb hem toen in Playa de la Carihuela gezien. Dat ligt vlakbij Torremolinos. Hij was met zand bezig langs de boulevard. Stefan was erg mager en droeg dreadlocks”, vertelde een getuige destijds.

De politie vermoedt dat de Zeeuw ditmaal is neergestreken in de omgeving van Málaga. Nerja om precies te zijn. Stefan heeft een tatoeage van 10 bij 10 centimeter groot op zijn linker of rechter schouder, zo weet de politie. Het is niet bekend hoe deze tatoeage eruit ziet.

Nerja ligt in Málaga in zuidelijk Spanje.

Het lijkt op een typisch gevalletje van leven met de dag en de wereld zien. Bij voorkeur in een warm land. Stefan heeft dan vast ook helemaal zijn draai gevonden tussen mensen met een soortgelijke levenswijze. Laat daarom iets van je horen, dan kan de politie de focus weer leggen op urgente vermissingen. Stefan, bel even met 0800-6070, dan weet iedereen dat je het goed maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: