Thije (14) kreeg plotseling een dwarslaesie

Voor de levenslustige 14-jarige Thije slaat plots het noodlot toe als hij in de nacht op vrijdag 7 februari veel pijn krijgt in zijn rug. Na een onrustige nacht wordt hij wakker zonder gevoel in zijn onderlichaam. Direct wordt hij met spoed naar het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag gebracht.

Een hoop onderzoeken en MRI scans verder blijkt dat er een vlek op zijn ruggenmerg te zien is. Met behulp van een trauma team wordt Thije van het Juliana Kinderziekenhuis naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam overgebracht en wordt direct geopereerd aan een dwarslaesie. De operatie gaat goed en het herstel kan beginnen. Zijn moeder Carola vertelde in Dossier Mastenbroek wat er precies is gebeurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: