Radio-uitzending over problemen Eteck

Woensdagavond 12 februari 2020 staat Dossier Mastenbroek op Den Haag FM tussen 21.00 en 22.00 uur helemaal in het teken van alle commotie rondom energiebedrijf Eteck. Op de redactie van Dossier Mastenbroek zijn tientallen klachten over het bedrijf binnengekomen.

Van Bodegraven tot Den Haag en van Leiden tot Tiel: overal zijn er problemen met de slechte communicatie vanuit het bedrijf, technische storingen en bovenal twijfelachtige facturen! In Leiden heeft men zelfs de verwarming in een appartement als test een jaar uitgezet, maar toch kwam er een rekening!

Directie Eteck
Directielid Rard Rijcken van Eteck heeft aangeboden om in de uitzending tekst en uitleg te geven. Inmiddels zijn er veel lezersvragen binnengekomen die allemaal worden gesteld in de uitzending. Insturen van vragen is niet meer mogelijk, omdat wij hebben toegezegd dat de directie van Eteck de vragen vooraf mag inzien. Die tijd en ruimte willen wij ze graag geven. Wij gaan immers voor een oplossing in deze zaak!

Petitie
In Den Haag zijn bewoner van de Waldo Tower ondertussen een petitie gestart vanwege de forse verhoging die Eteck onlangs heeft ingevoerd. Er zijn in nog geen 24 uur al 130 handtekeningen opgehaald!

Luister woensdag vanaf 21.00 uur
Den Haag FM is te beluisteren in de Haagse regio via 92.0 FM en via de livestream op denhaagfm.nl. Bekijk de webcam of luister live. Volg Dossier Mastenbroek ook op Facebook, Twitter en Instagram. Dan blijf je op de hoogte van het Eteck Dossier!

Een gedachte over “Radio-uitzending over problemen Eteck

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: