Helmond denk mee en bekijk uw camerabeelden van 1 januari 2020! Waar is Flynn Posthumus?

Flynn wordt al bijna een maand vermist.

De 24-jarige Flynn Posthumus uit Heerlen wordt sinds 1 januari 2020 vermist. Hij is voor het laatst gezien in Helmond, waar hij nieuwjaar vierde met zijn vriend Kevin van Veggel in Appie’s Bar. Zijn familie is inmiddels radeloos.

Posthumus verliet omstreeks 04.20 uur Appie’s Bar aan de Noord Koninginnewal in de Brabantse stad. Hij was op dat moment alleen en onder invloed van alcohol. De bedoeling was dat hij naar de woning van zijn vriend aan de Helmondse Bisschop Herincxstraat zou gaan, maar daar kwam hij nooit aan. De man had het adres vaker bezocht en kende de weg. Wat is er onderweg gebeurd. Is Flynn verongelukt of is hij het slachtoffer geworden van een misdrijf?

Vandaag heb ik via internet even kort contact gehad met de ouders van Flynn. “Blijf alsjeblieft de opsporingsberichten van politie Helmond delen”, zo luidt de oproep. Ondanks politieonderzoek en de inzet van speurhonden ontbreekt nog steeds ieder spoor. “Deze mensen verdienen alle eer van de wereld, ze boden ons heel snel hulp aan”, zeggen de ouders over de hondengeleiders.

Omroep Brabant sprak met de familie van Flynn.

Er bestaat een kans dat Flynn in het water is gevallen. In het water op de Havenweg in Helmond is onlangs uitvoerig gezocht na aanwijzingen van speurhonden. Er is uiteindelijk niets aangetroffen.

Er is gezocht met duikers en speurhonden, maar niets gevonden.

Op camerabeelden is te zien dat Flynn die nacht het café verlaat en door de stad loopt. Na enkele minuten wordt hij niet meer waargenomen. Wel wordt er nog een man gefilmd waarvan niet met zekerheid kan worden gezegd of het Flynn is. Hij draagt precies dezelfde jas als de vermiste Flynn. De politie wil deze onbekende man heel graag spreken. Misschien heeft iemand betere videobeelden?

Is dit ook Flynn? De politie wil dit heel graag weten.

De familie hoopt dan ook dat bedrijven of inwoners met een bewakingscamera nog eens goed de camerabeelden van 1 januari 2020 vanaf een uurtje of 04.00 uur bekijken. Ziet u iets opmerkelijks? Bel 0900-8844 of stuur de camerabeelden in via de website van de politie.

Bekijk hieronder de camerabeelden waarop Flynn en later nog iemand te zien is… waarvan het niet zeker is, of het Flynn is.

Er zijn enkele camerabeelden van Flynn. Op een gegeven moment houdt het spoor op.

Het levenloze lichaam dat zaterdag 8 februari 2020 in de Zuid-Willemsvaart in Helmond is gevonden, is van de vermiste Flynn Posthumus uit Heerlen. Er is geen sprake van een misdrijf, zo is uit grondig onderzoek gebleken. De familie van de Heerlenaar is geïnformeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: