Deelnemer Belgium’s Got Talent vermist

Sinds zondagmiddag zijn de 53-jarige Kurt Huberecht en zijn 36-jarige vriendin Nathalie Fiers vermist. De twee gingen voor de kust van het Belgische Nieuwpoort het water in om naar een scheepswrak te duiken.

Kurt Huberecht is geen onbekend, hij nam in 2016 als goochelaar Kurt Katana deel aan Belgium’s Got Talent. De zoektocht naar het tweetal is inmiddels gestaakt. Er was nog een sprankje hoop dat Kurt en Nathalie boven water zouden komen en hun duikersvest konden opblazen. In zo’n geval kun je ongeveer één dag overleven. Deze tijd is inmiddels verstreken. De Torhoutse duikclub Blue Dolphin Diving Team houdt deze week een zogenoemde stille wake. Nathalie heeft twee kinderen en Kurt heeft zelf een zoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: