Medewerkster Hogeschool Utrecht vermist

Desiree Lafranca uit IJsselstein wordt vermist. Desiree werkt bij de Hogeschool Utrecht en werd maandag 12 augustus voor het laatst gezien in de buurt van De Uithof.

In het vermissingsbericht van de politie staat dat de 51-jarige vrouw die dag rond 12.30 uur vertrok uit het UMC in Utrecht. Ze liep toen in de richting van de Hoofddijk met de Bunnikseweg en het aangrenzende landgoed Oostbroek. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. De politie zou niet uitgaan van een misdrijf, maar wil niet zeggen waarom ze dat denken.

Ten tijde van de vermissing droeg Lafranca een donkerblauwe spijkerbroek, een zwart-witte trui, bruine schoenen en een zwart tasje. Iedereen die meer weet over deze vermissing wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Update 26-8
De overleden persoon die zaterdagavond in De Bilt werd aangetroffen is de vermiste Desiree Lafranca uit IJsselstein. Dat bevestigt de politie. Lafranca werd sinds 12 augustus vermist.

Er speelt overigens nog een actuele vermissing in Utrecht, die van Maliha Batool. Er is met de 22-jarige vrouw voor het laatst telefonisch contact geweest op 8 augustus 2019 op het Cremerplein in Utrecht. Sindsdien is ze spoorloos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: