Nog geen spoor van Jelmer van Koert

De vermiste Jelmer van Koert uit Rotterdam.

Gisteren kreeg ik een e-mailtje van een lezeres die zich het lot van de familie en vrienden van de vermiste Jelmer van Koert erg aantrekt. Ze verkeerde zelf enige tijd in een soortgelijke situatie. Ook haar zoon was plotseling van de aardbodem verdwenen. Haar relaas biedt hoop voor de familie en vrienden van Jelmer. 

“De vermissing van Jelmer van Koert sprak mij erg aan. Het doet mij denken aan de vermissing van mijn eigen zoon in 2015. Daar gaat het overigens nu redelijk goed mee. Hij was vermist, zat een week in buitenland en had alle sporen uitgewist.  Ik hoop dat het met Jelmer ook goed afloopt.”

Overigens is er nog geen enkele ontwikkeling in de vermissingszaak van de 24-jarige Jelmer. Wel komen er tips binnen, maar echt bruikbaar zijn ze niet. “Zou Jelmer in een boomhut kunnen zitten? Een waar hij in z’n jeugd ook in zat, namelijk in Bodegraven?”, oppert iemand.

Sinds vrijdag 26 juli 2019 is van de – op het oog zeer vrolijke – Rotterdammer niets meer vernomen. Volgens zijn vriendin heeft Jelmer die bewuste dag om 14:00 uur zijn telefoon uitgezet. Om 17:00 uur heeft hij nog een e-mailtje gestuurd vanaf een onbekende, maar openbare locatie.

In de media is amper aandacht voor deze zeer urgente vermissing. Het Algemeen Dagblad besteedde er minimaal aandacht aan en opmerkelijk genoeg zijn twee artikeltjes over deze zaak op de site van RTV Rijnmond niet meer bereikbaar…

Weet u waar Jelmer nu is of heeft u anderszins  informatie? Bel met de politie via 0900-8844. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: